Toivonen: "Dit geeft een heel dubbel gevoel"

Olga Kroeders

Ola Toivonen maakte gisteren zijn rentree bij PSV na een schorsing. De Zweed was direct belangrijk met zijn gelijkmaker tegen sc Heerenveen, waarna hij geblesseerd uitviel.

Toivonen kwam een kwartier voor tijd binnen de lijnen en bezorgde PSV in de blessuretijd een punt tegen Heerenveen. Na zijn treffer verliet de Zweeds international al hinkend het veld. "Dit geeft een heel dubbel gevoel", zei doelpuntenmaker Toivonen na rentree bij PSV tegen het ANP.

Een onlangs opgelopen hamstringblessure lijkt opnieuw op te breken bij Toivonen. "Na de training van zaterdag was het gevoel goed. Vandaag had ik een beetje last, was wat stijf. Ik heb de beslissing genomen om het te proberen voor de ploeg als dat nodig zou zijn", aldus de Zweed.

Het is nog niet duidelijk of Toivonen komende donderdag inzetbaar is voor de return in de Europa League tegen Benfica. De middenvelder ontbrak vorige week in Lissabon vanwege een blessure, waarvoor hij naar Servië afreisde voor een behandeling bij 'placenta-dokter' Marijana Kovacevic.