Everse aan de slag in de hoofdklasse

André

Jan Everse wordt komend seizoen trainer van zaterdaghoofdklasser WHC. De 57-jarige geboren Rotterdammer tekent een contract voor één seizoen bij de club uit Wezep. Hiermee komt Everse, die in februari werd ontslagen bij Sparta Rotterdam, na enkele jaren terug in het zaterdagvoetbal, waar hij eerder Kozakken Boys, Zwart-Wit '28, Excelsior Maassluis en RVVH onder zijn hoede had.

"WHC is een ambitieuze club", zegt Jan Everse op de clubwebsite. "Mijn oud-assistent Martin Reynders heeft de jeugd van WHC onder z'n hoede en ik ben blij dat ik terug ben in het zaterdagvoetbal." WHC staat vijf wedstrijden voor het einde van de competitie op de tweede plaats in de zaterdaghoofdklasse C. Promotie naar de Topklasse behoort nog tot de mogelijkheden.

"Ik heb er heel veel zin in", kijkt hij vooruit. "Doordat ik een aantal jaren FC Zwolle getraind heb ken ik WHC goed. We hebben wel met de beloften van Zwolle tegen WHC gespeeld en ik herinner me ook nog wel dat de jeugd van FC Zwolle tegen WHC voetbalde. We gaan er een mooi seizoen van maken in Wezep."