'Einde interlandcarrière Arnautovic'

Jeffrey

Marko Arnautovic moet vrezen dat hij nooit meer voor de nationale ploeg uit zal mogen komen. Arnautovic stond bij FC Twente al bekend als een lastige jongen. Deze lijn trok hij door bij Internazionale en bij zijn huidige club Werder Bremen. Bij het nationale team van Oostenrijk hebben ze nu schoon genoeg van het gedrag van de 21-jarige international.

Rond de met 2-0 verloren wedstrijd tegen Turkije zou de aanvaller het te bont hebben gemaakt. Hij moet vrezen voor een einde van zijn interlandcarrière, schrijft Voetbal International. Arnautovic zou na de wedstrijd verhaal zijn gaan halen bij Stefan Maierhofer, die een penalty miste.

Volgens de krant Österreich moesten Jürgen Macho en Emanuel Pogatetz de twee spelers uit elkaar halen. Arnautovic was boos dat Maierhofer, de aangewezen man voor strafschoppen, de penalty nam en het niet aan hem overliet. De woede van Arnautovic zou vervolgens overgeslagen zijn op Pogatetz.

Bondscoach Didi Constantini heeft genoeg van de aanvaller, die zich ook voor aanvang van het duel vreemd gedroeg. Toen hij hoorde dat hij niet in de basis stond, meldde hij zich plots af met met darmklachten. Enkele uren was hij echter ineens weer speelklaar.

Constantini heeft volgens Österreich al besloten geen beroep meer te doen op Arnautovic, die tijdens de wedstrijd bijzonder onstuimig speelde. "Het was een fout jou in te brengen", zou hij gezegd hebben. Daarmee kan er een vervroegd einde komen aan de interlandcarrière van de 21-jarige.