'Klose heeft de clubs voor het uitkiezen'

Peterselieman

De rol van Miroslav Klose bij Bayern München is al lang uitgespeeld, maar hij hoeft niet te vrezen. De spits kan na dit seizoen kiezen uit een grote groep van mooie clubs.

Volgens Bild heeft de 32-jarige Duitse spits aanbiedingen liggen van Benfica, Tottenham Hotspur, Juventus, Borussia Dortmund en Hoffenheim. En het zijn niet zomaar clubs. Zo staat Benfica momenteel tweede in Portugal en is het de Europa League-tegenstander van PSV, Tottenham is de nummer vijf van Engeland en actief in de Champions League.

Het contract van Klose bij Bayern München loopt komende zomer af, dus daar hoeft de 61-voudig international zich niet druk om te maken. Maar het is de vraag of Klose weg wil, aangezien hij onder de nieuwe trainer Jupp Heynckes misschien wel zijn kans krijgt.

Klose zelf heeft alleen gezegd dat hij 'met Bayern nog niets heeft afgesloten'. Hij en zijn familie willen in elk geval graag in München blijven wonen. Maar als er geen aanbod vanuit de club komt, zal hij waarschijnlijk toch vertrekken.