Grand Theft Auto 5 lijkt in aantocht

Redactie

Een vacature voor stemsprekers verraadt de komst van Grand Theft Auto 5. Het bedrijf zoekt onder meer de stem voor James Pedeaston, een personage dat ook in Grand Theft Auto IV te horen was. Amerikaanse media zijn ervan overtuigd dat Rockstar Games het nieuwste deel uit de actieserie in juni tijdens de E3 Expo gaat onthullen.

In de vacature valt te lezen dat er wordt gezocht naar stemmen voor onder anderen seksfeestliefhebber Samantha en James Pedeaston, een volwassen man die houdt van de jongensliefde. Pedeaston was in Grand Theft Auto IV te horen op de gameradiozender WCTR, waar hij regelmatig sprak over zijn seksuele fantasieën met jonge jongens.

Take Two Interactive en dochteronderneming Rockstar Games hebben Grand Theft Auto 5 nog niet officieel aangekondigd. De vacature is een nieuwe hint dat het vijfde deel eraan zit te komen. Eerder doken diverse al domeinregistraties en andere vacatures op waaruit te herleiden viel dat een fictieve versie van Hollywood wellicht het decor is van de game.