Vader verkrachte dochter slacht 4 daders af

Djeez
Een Zuid-Afrikaanse man heeft heel wat over voor zijn dochter. De man heeft naar verluidt vier mannen afgeslacht, een vijfde wist te ontsnappen. De politie vermoedt dat de beste man dit heeft gedaan als wraak op de verkrachters van zijn dochter.

"We hebben vier moorden en een poging tot moord", zo laat de politie weten. "Deze gevallen zijn bevestigd en aan elkaar gelinkt. Maar er zouden nog meer moorden kunnen zijn."

Waarschijnlijk zijn alle misdaden begaan door een en dezelfde dader, vermoedelijk de vader wiens dochter is verkracht. De politie baseert zich hierbij op de aanval op een 37-jarige man. Deze werd dinsdag gevolgd door een auto. Ineens stapte er een man uit die herhaaldelijk vroeg: "Had je ooit gedacht dat we elkaar zouden ontmoeten? Waarom heb je mijn dochter verkracht en haar besmet met AIDS? Je hebt haar toekomst verwoest."

Vervolgens sprong de man op de vermeende verkrachter af en haalde uit met zijn bijl. De man wist echter te ontkomen en deed aangifte wegens poging tot moord. Op dezelfde avond werd het onthoofde lichaam van een 46-jarige man gevonden. Zijn hoofd werd twee kilometer verderop aangetroffen.

Enkele dagen later werden nog twee onthoofde lijken gevonden. Een vierde lichaam dat even later werd gevonden, was nog voorzien van een hoofd. Dit hing met slechts een zenuw aan de romp. Een lijk dat twee weken geleden werd gevonden, wordt ook in verband gebracht met deze moorden. De politie wil verder niets kwijt over deze zaak.