Nieuwe trailer 'Arthur' met Russell Brand

CoJackso

Onlangs werd een nieuwe trailer van de film Arthur vrijgegeven. De hoofdrol in deze komedie is weggelegd voor de Brit Russell Brand. Andere bekende acteurs in de film zijn Helen Mirren, Greta Gerwig, Jennifer Garner, Luis Guzmán en Nick Nolte. Overigens is Arthur een remake van de gelijknamige film uit 1981, met in de hoofdrol Dudley Moore.

De film gaat over de playboy Arthur, die al zijn gehele leven afhankelijk is van een ongelimiteerde geldvoorraad, en zijn nanny Hobson (Mirren). Voor Arthur lijkt zijn oude leven voorgoed verleden tijd, wanneer hij de keuze moet maken tussen of een vooraf vastgelegd huwelijk of de liefde van zijn leven in de persoon van Naomi (Gerwig). Wanneer hij voor de liefde zou kiezen, wordt zijn geldkraan dichtgedraaid en zal hij niet meer in staat zijn om zijn huidige levenswijze in stand te houden.

Hoofdrolspeler Russell Brand is naast acteur, ook komiek en presentator. Als acteur is hij vooral bekend van zijn rol als Aldous Snow. In de film Forgetting Sarah Marshall was Brand in een bijrol voor het eerst te zien als de rockzanger Aldous Snow. In de later verschenen spin-off Get Him to the Greek groeide Aldous Snow uit tot het hoofdkarakter van de film. Russell Brand is daarnaast bekend als man van de zangeres Katy Perry. Sinds oktober 2010 zijn ze getrouwd.

Arthur verschijnt vanaf 2 mei in de Nederlandse bioscopen.

Trailer Arthur (Video: YouTube)