Iniesta gelooft in wederopstanding Torres

Peterselieman

Andrés Iniesta verwacht dat Fernando Torres op korte termijn zijn vorm terug gaat vinden. De middenvelder van Spanje denkt ziet zijn ploeggenoot keihard werken.

Torres is ver verwijderd van zijn topvorm en staat al lange tijd droog bij Chelsea en Spanje. In het duel met Tsjechië was de Spanjaard dichtbij een doelpunt, maar doelman Petr Cech (ploeggenoot bij Chelsea) hield Torres van scoren. De spits wacht daardoor al sinds 22 januari op een doelpunt.

"Fernando heeft altijd gescoord en zal dat spoedig weer gaan doen", zei Iniesta tegen Spaanse media. "Spitsen leven voor doelpunten, maar hij verwerkt ook veel werk dat niet opvalt. Hij heeft bijgedragen aan het defensieve werk en bood andere aanvallers ruimtes om acties te maken."

"Het is slechts een kwestie van tijd voordat hij weer gaat scoren", aldus Iniesta. Voormalig ploeggenoot bij Liverpool Alvaro Arbeloa denkt er hetzelfde over. "Dit is niet de eerste keer dat hij een paar weken niet scoort. Maar met zoveel talent hoef je je geen zorgen te maken."