Amy Adams wil zingen met Tom Cruise

Redactie

Amy Adams wil graag een rol in de filmmusical Rock of Ages met Tom Cruise. De actrice onderhandelt over de rol van een cynische journaliste die in bed belandt met de verlopen rockster Stacee Jaxx, een rol die wordt gespeeld door Cruise. Dat schrijft de Amerikaanse filmsite Deadline.

De 36-jarige Adams is in de race voor de rol nadat Anne Hathaway hem had afgeslagen. Zij gaat Catwoman spelen in The Dark Knight Rises. Adams werd dit jaar genomineerd voor een Oscar voor haar bijrol in het boksdrama The Fighter. De actrice is momenteel bezig met de opnames van een rockfilm. Ze speelt Janis Joplin in een biografische film over de jonggestorven rockster.

Paul Giamatti heeft inmiddels ook getekend voor een rol in Rock of Ages, een film die geregisseerd wordt door Adam Shankman. De acteur speelt de manager van Jaxx. Ook Alec Baldwin, Russell Brand en Julianne Hough hebben een rol in de rockmusical. Giamatti is vanaf volgende week in de Nederlandse bioscopen te zien in het drama Barney's Version.


Amy Adams (Foto: Novum)