Wenger wil contract bij Arsenal uitdienen

Niels (DerMeister)

Arsène Wenger is niet van plan om op te stappen bij Arsenal. De Franse manager lijkt voor het zesde seizoen op rij geen enkele prijs te gaan winnen.

Arsenal leverde zaterdag tegen West Bromwich Albion twee dure punten in: 2-2. De zoveelste blunder van Manuel Almunia leidde de 2-0 voor de thuisploeg in, maar in de slotfase knokten The Gunners zich nog langszij. Manchester United won wel en heeft nu, met een wedstrijd meer, vijf punten voorsprong.

"Als ik een contract teken, dan wil ik dat uitdienen. We kunnen trots zijn op wat we dit seizoen hebben gepresteerd. Wie had voor dit seizoen voorspeld dat we zouden meedoen om de titel en dat we boven Chelsea en Manchester City zouden staan? Niemand", zegt Wenger in de Daily Mail. "Onze prestaties verdienen veel credits."

Vorige week werd Arsenal in zowel de Champions League als FA Cup uitgeschakeld. Eerder ging de finale van de League Cup op een knullige manier verloren tegen Birmingham City. Steeds meer fans eisen na dit seizoen het vertrek van Wenger, maar die lijkt niet te willen wijken. Hij heeft nog een contract tot medio 2015.