Isla Fisher in 'vrouweneditie' the Hangover

René (MrManiak)

Na het enorme succes van The Hangover was het niet meer dan een kwestie van tijd voordat er een vrouwelijke versie zou verschijnen. Verrassing: het project is officieel aangekondigd. Met de film Desperados probeert regisseur Betty Thomas een comedy neer te zetten in dezelfde stijl als de populaire blockbuster.

De film zal gaan over een drietal vrouwen op reis naar Mexico, waar hun 'missie' volledig zal afspelen. Een van de hoofdrolspeelsters heeft een haatbericht ingesproken op de telefoon van de man waar ze nog van houdt. Nu de taak om deze situatie recht te zetten.

Het script van de film heeft jarenlang op de 'black list' van Hollywood gestaan. Op deze lijst staan filmscripts welke goed materiaal zijn voor een film, maar gewoonweg niet geproduceerd zijn of gaan worden. Een van deze films was Juno. Toch is er besloten om Desperados in productie te nemen. Dit gaat gebeuren met actrice Isla Fisher, bekend van Wedding Crashers en de stem van Beans in Rango. Zij zal een van de drie dames spelen.

Wanneer de film zal gaan verschijnen is nog onbekend.

Isla Fisher
Isla Fisher