Jodie Foster 'geen spijt' van Mel Gibson

CoJackso

Jodie Foster zegt absoluut geen spijt te hebben van haar samenwerking met Mel Gibson. De twee acteurs spelen een echtpaar in het drama The Beaver, dat Foster ook regisseerde. Gibson is al maanden negatief in het nieuws, omdat hij zijn ex-vriendin Oksana Grigorieva zou hebben mishandeld.

"Ik heb er zeker geen spijt van dat ik Mel in de hoofdrol heb gecast", zei de 48-jarige Foster woensdag op een persconferentie na de Amerikaanse première van The Beaver. "Ik ben enorm dankbaar voor zijn acteerprestatie in de film."

De opnames van The Beaver waren al afgerond, voordat de ruzie tussen Gibson en Grigorieva vorig jaar oplaaide. Gibson wordt ervan beschuldigd Grigorieva te hebben geslagen, en probeert de rechtszaak nu te schikken. "Er is natuurlijk van alles gebeurd nadat de film al af was", geeft Foster toe. "Maar iedereen die wel eens met hem heeft samengewerkt, weet dat Mel een van de meest geliefde mensen in deze business is."

In The Beaver speelt de 57-jarige Gibson een depressieve man die zijn hart lucht bij een handpop in de vorm van een bever. De film is, na enkele malen te zijn uitgesteld, vanaf 16 juni in Nederland te zien.


  Screenshot uit The Beaver (Foto: Novum)