'Raśl verlengt verblijf bij Schalke'

Jeffrey

Raúl staat voor een langer verblijf bij Schalke 04. Het Spaanse AS meldt dat vandaag. De Spaanse aanvalsleider van Schalke heeft een contract dat tot de zomer van 2012 loopt. De clubleiding is zeer te spreken over de prestaties van Raúl, die met elf doelpunten topscorer is van de club uit Gelsenkirchen. De 33-jarige Raúl kan voor twee extra seizoenen tekenen.

Dat betekent dat hij tot medio 2014 aan Schalke verbonden blijft. Dan zou de spits 36 jaar zijn. Raúl speelde zestien jaar voor Real Madrid en werd daar topscorer aller tijden. Afgelopen zomer vertrok hij transfervrij naar Schalke 04, waar hij in een ploeg kwam te spelen met Klaas Jan Huntelaar.

Beide spelers speelden al met elkaar bij Real Madrid. In Gelsenkirchen wil het nog niet vlotten met Huntelaar, die na een goede start al maanden droog staat. Momenteel is de Nederlander geblesseerd. Schalke heeft zich desalniettemin gekwalificeerd voor de kwartfinale van de Champions League en de finale van de Duitse beker. Woensdag werd trainer Felix Magath echter op straat gezet door de slechte presaties in de Bundesliga. Ralf Rangnick wordt genoemd als meest logische opvolger.