Sla je slag in Top Spin 4

Pheno

Top Spin 4, het tennisspel van 2K Sports, komt binnenkort uit. In de onderstaande video legt men de besturing uit en de vele mogelijkheden die er zijn om je tegenstander gravel te laten eten. Veel effecten uit het tennisspel zijn uit te voeren, dus genoeg variatie mogelijk in je tennisspel.

Je zult naast een normale slag ook een topspin- of een slice-effect mee kunnen geven. Ook een lob over een tegenstander bij het net of juist een dropshot behoren tot de mogelijkheden. De kracht en precisie worden bepaald door hoe je de knoppen indrukt. Toets je het kort in, dan zul je een nauwkeurige, maar minder krachtige slag uit je racket toveren, houd je de knop ingedrukt, dan zul je een hardere, maar minder accurate slag maken. Time je verkeerd, dan zul je kunnen missen of een bal ver uit slaan.

Het serveren van de bal kan ook op allerlei verschillende manieren. Voor de gevorderde speler zijn er mogelijkheden genoeg om je tegenstander te verrassen met een slice-service of een top spin-effect tijdens je service.

Bekende actuele spelers, zoals Roger Federer en Serena Williams, maar ook legendes als Boris Becker en Björn Borg zijn in het tennisspel te vinden. Top Spin 4 komt 18 maart uit op Wii, Xbox 360 en PlayStation 3.