Ook broertje Ryo naar Feyenoord

Peterselieman

Feyenoord krijgt binnenkort de beschikking over wederom een Japans talent. Het 15-jarige broertje van Ryo Miyaichi zal naar Rotterdam afreizen om zijn voetbaltalenten te laten zien. Ook hij wordt door Arsenal in Rotterdam gestald omdat hij niet zomaar als voetballer Groot-Brittannië in komt.

Het broertje van Ryo zal in eerste instantie enkele weken meetrainen met de spelers van de goed aangeschreven jeugdopleiding van Feyenoord. Hoewel er geen contracten tussen Feyenoord en Arsenal over samenwerking zijn lijkt het er op dat de Londenaren gecharmeerd zijn van de club uit Rotterdam. Hierdoor lijkt het ook vrijwel zeker dat Ryo ook volgend jaar in de Kuip te bewonderen zal zijn. Het besluit hierover zal deze zomer vallen.

"Feyenoord is een goede club voor Ryo. Ik heb geconstateerd dat de club hem op een uitstekende manier begeleidt. Eric Gudde is open en eerlijk over alle zaken en Arsenal is bijzonder tevreden over de eerste maanden. Feyenoord verricht grote inspanningen en dat wordt op prijs gesteld," zei de technisch directeur van Arsenal Steve Rowley gisteren.