De Boer na duel met Spartak in gesprek met El Hamdaoui

Jeffrey

Ajax neemt het morgen in de achtste finales van de Europa League nog zonder Mounir El Hamdaoui op tegen Spartak Moskou. El Hamdaoui werd na de bekeredstrijd tegen RKC Waalwijk uit de selectie gezet door trainer Frank de Boer. Hij traint momenteel individueel en maakt nog geen deel uit van de selectie voor het duel in de Europa League.

De Boer wil nog niet te veel kwijt over de situatie van El Hamdaoui. "Ik wil me eerst helemaal op de komende wedstrijd focussen. Daarna moeten we maar eens gaan praten. Het maakt mij niet zo veel uit wie het initiatief voor dat gesprek neemt. Verder wil ik hier niets over kwijt. Of ik het vervelend vind dat de andere partij wel dingen naar buiten brengt? Ik had het liever niet gehad."

Daar waar El Hamdaoui de wedstrijd voor de televisie zal moeten bekijken, staat Siem de Jong morgenavond waarschijnlijk in de punt van de aanval. De Boer kan verder over een vrijwel fitte selectie beschikken. Alleen Kenneth Vermeer (achillespees) en Bruno Silva (schouder) zijn er niet bij vanwege blessures.