Yakuza 4 demo en trailer uitgebracht

Pheno

Yakuza 4 is bijna in de winkels in Europa. SEGA heeft een demo online gezet van de game en een nieuwe trailer uitgegeven om ons in de Japanse onderwereld-mood te krijgen. Yakuza 4 komt 18 maart uit op PlayStation 3.

Kazuma Kiryu is een yakuza, een lid van de Japanse maffia. Hij komt eindelijk uit de gevangenis, na een straf van tien jaar te hebben uitgezeten. Hij merkt dat zijn vriend Yumi Sawamura is verdwenen en dat er van zijn yakuza-clan, Tojo genaamd, veel geld gestolen is, waar de hele Japanse onderwereld naar op zoek is. In Yakuza 4 zul je niet alleen als de hoofdrolspeler Kiryu Kazuma spelen, maar zul je ook in de huid kruipen van drie nieuwe personages in de reeks. Deze hebben hun eigen verhaal in het spel. Je zult in dit vierde deel ook in het district Kamurocho bezig zijn. Nieuw is dat je ook op daken, in steegjes en riolen kunt komen om daar achter het geheim van de verdwijning van je vriend en het geld te komen.

Wederom hebben enkele bekende Japanners hun stem of hun strakke figuur uitgeleend om het spel vorm te geven. De fetish-clubs en de luxere bordelen zullen in dit deel wel aanwezig zijn, Sega heeft deze keer niet flink zitten snoeien in de Westerse versie van het spel zoals in derde deel.