Hiddink topfavoriet als opvolger Ancelotti

Jeffrey

Guus Hiddink is volgens het Engelse wedkantoor William Hill de absolute topfavoriet om de nieuwe manager van Chelsea te worden. De Nederlander, die momenteel actief is als bondscoach van Turkije en in 2009 al trainer was van de Engelse club, is de favoriet met een rating van 15 tegen 8.

Na de uitschakeling in de FA Cup tegen Everton afgelopen weekend en de slechte resultaten in de competitie lijkt het slechts nog een kwestie van tijd voordat Ancelotti de deur wordt gewezen. Een woordvoerder van het wedkantoor meent dat niet Hiddink, maar een ander de favoriet is voor de fans. "Mourinho is waarschijnlijk de favoriet van de fans maar je vraagt je af of en ook waarom hij terug zou keren", aldus de woordvoerder.

Het wedkantoor heeft Hiddink op 15/8 gezet. Andere mogelijkheden die het wedkantoor aanbiedt zijn Didier Dechamps 7/1, José Mourinho 8/1, Frank Rijkaard 10/1, Pep Guardiola 12/1, Martin O'Neill 12/1, Jurgen Klinsmann 14/1 en oud-Liverpool en Internazionale-trainer Rafael Benítez staat op 16/1.