Win Going the Distance en Valentine's Day!

Martijn van Veen

FOK! mag in samenwerking met Warner Bros 5 keer een dvd-pakket weggeven met het thema liefde. Als je wint, krijg je beide films Going the Distance en Valentine's Day thuisgestuurd. De ultieme films om tijdens een romantische avond met je vriend(in) of kersverse date te gaan kijken!

Going the Distance

De succesvolle comedy Going the Distance is de perfecte film voor Valentijn, maar ook na de dag van de liefde is een romantische avond gegarandeerd. Erin (Drew Barrymore) en Garret (Justin Long) hebben een relatie die steeds serieuzer wordt. Als Erin naar San Francisco verhuist en Garret naar New York gaat vormt hun lange afstandsrelatie ineens een uitdaging. Is de liefde sterk genoeg om hun relatie in stand te houden?

Valentine's Day

Valentine's Day is de liefdesfilm bij uitstek. In deze comedy worden verschillende koppels in L.A. op komische wijze gevolgd. Iedereen beleeft de aanloop naar de meeste liefdevolle dag van het jaar compleet anders. Met tal van grote namen als Julia Roberts, Taylor Lautner, Ashton Kutcher, Patrick Dempsey en Jessica Alba is dit een film die je moet hebben.

Om kans te maken op deze twee films, kijk je snel in het sticky topic in Film, Tv en Radio.

Meedoen kan tot en met 26 februari.