Volledige trailer '2002 The Unborn Child' online

René (MrManiak)

Als er een continent goed is in horrorfilms, dan is het wel Azië. Mijn persoonlijke favoriet is en blijft Thailand, waar de films Shutter, Three en de The Eye-trilogie vandaan komen. Voornamelijk door het missen van een volledige soundtrack, een zeer lage filmkeuring en enigszins bovennatuurlijke vertellingen zorgt een Thaise horror vaak voor een ijzingwekkend avondje vermaak. Dit jaar kan een nieuwe film worden toegevoegd aan deze bloederige traditie, namelijk 2002 The Unborn Child.

Het verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Een vrouw wordt onverwacht en ongepland zwanger. Haar huidige levensstijl kan alleen geen plaats maken voor een nieuw kindje, dus de vrouw laat een abortus uitvoeren. De dagen en weken na deze ingreep wordt het leven van de vrouw geteisterd door nachtmerries en onverklaarbare gebeurtenissen, veroorzaakt door haar ongeboren kind.

De film zal op 10 maart 2011 in de Thaise bioscopen verschijnen. Het is nog onbekend of de film in de Nederlande cinema te zien zal zijn. Een dvd-release zal niet uitblijven, aangezien de filmmaatschappij Phranakorn Film alle grote films in hun studio ook hier in de winkels heeft uitgebracht.

Waarschuwing: De trailer bevat beelden die door sommigen als schokkend kunnen worden ervaren.