Been: "Reken honderd procent op Vlaar"

Jeffrey

Feyenoord-trainer Mario Been noemt ADO Den Haag een lastige tegenstander, maar reist zondagmiddag wel met vertrouwen af naar Den Haag. Been put het vertrouwen uit de afgelopen wedstrijden tegen FC Twente, Vitesse en Heracles Almelo.

"Zeker aan de eerste helft tegen Heracles heb ik een goed gevoel overgehouden", zei Been. "Op ons spel tijdens die helft moeten we voortborduren", zegt Been op de clubwebsite.

Een opsteker voor de ploeg is de terugkeer van Ron Vlaar. Hij hield aan de wedstrijd tegen Heracles een bovenbeenblessure over, maar trainde vrijdag weer mee. "Ron heeft aangegeven dat hij kan spelen. Daar ben ik ontzettend blij mee, want hij is achterin erg belangrijk voor ons. Ik reken honderd procent op hem."

Feyenoord houdt vooral ADO-spits Dmitriy Bulykin goed in de gaten. "Daarnaast heeft ADO met Lex Immers en Jens Toornstra veel diepte vanuit het middenveld. ADO heeft een strijdvaardig elftal, zeker met dat felle publiek achter zich. Wij zullen minimaal dezelfde strijdlust aan de dag moeten leggen."