Marvel Vs Capcom 3 DLC staat al op disc

Pheno

Nu de PlayStation 3 al gehackt is, komen er ook wat andere dingen aan het licht. Zo heeft een wizzkid eens goed gekeken naar de inhoud van de game Marvel versus Capcom 3 en vond daar Jill Valentine, een van de personages die via DLC beschikbaar komt.

De hacker beweert dat hij door middel van wat foefjes Viewtiful Joe heeft vervangen door Jill Valentine. Hierdoor is ze al volledig speelbaar zonder maar iets te moeten downloaden. Het grafische model en bewegingen zitten al in het spel gebakken. Het enige dat wel mist zijn haar geluidseffecten. Dat de uitgever op deze manier extra inkomsten wil genereren is niet nieuw, het komt steeds vaker voor dat DLC al klaar is voordat het eigenlijke spel al in de winkels ligt.

Shuma Gorath en Jill Valentine komen binnenkort beschikbaar voor de mensen die niet zo goed zijn in het hacken van computerspellen en wel geluid willen hebben. Ook is er een "shadow"-mode aangekondigd, waarin je kan spelen tegen bekende spelers. De vechtstijl is aangepast naar deze mensen, zodat je je kan meten met de professionals. De eerste tegenstanders die zijn aangekondigd zijn de producer van het spel, Ryota Niitsuma en assistent producer Akihito Kadowaki.

Jill