Chris Evans verleent stem aan Captain America-game

Redactie

De Amerikaanse acteur Chris Evans heeft zijn stem en uiterlijk verleend aan de actiegame Captain America: Super Soldier. Game-uitgever Sega heeft dit donderdag bekendgemaakt. Evans speelt ook in de film Captain America: The First Avenger de hoofdrol van superheld Captain America, verdediger van Amerikaanse idealen.

De rol van superheld is niet nieuw voor Evans. In 2005 was de acteur te zien als The Human Torch in The Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer. Daarnaast speelde hij één van de zeven ex-vriendjes in de vorig jaar uitgebrachte actiefilm Scott Pilgrim vs The World. In het volgend jaar te verschijnen The Avengers, speelt hij eveneens de rol van Captain America.

In Captain America: Super Soldier kruipen spelers in de huid van Captain America. De superheld moet het opnemen tegen het leger van Red Skull tijdens de donkerste dagen van de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal gaat over de beginjaren van Captain America.

Captain America: Super Soldier wordt gemaakt voor Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii en Nintendo DS. De game wordt rond de release van de film verwacht. Vanaf 28 juli draait Captain America: The First Avenger in de bioscoop.