Sylvester Stallone speelt huurmoordenaar

Martijn van Veen

Sylvester Stallone gaat in de actiefilm Headshot een huurmoordenaar uit New Orleans spelen. Samen met een nieuwbakken politieagent uit New York moet hij een groot crimineel netwerk oprollen dat reikt van de achterbuurten van New Orleans tot aan het Witte Huis.

"Sylvester Stallone is een internationaal filmicoon en we zijn enorm blij met hem zaken te doen", zegt producent Stuart Ford in het Amerikaanse entertainmenttijdschrift The Hollywood Reporter over de bijna pensioengerechtigde spierbundel. "Headshot is precies het soort snelle films dat wij graag maken."

Headshot staat onder regie van Wayne Kramer. Hij regisseerde in 2003 Alec Baldwin en William H. Macey in The Cooler. Het is nog niet bekend wie de rol van de New Yorkse agent gaat spelen in Headshot, dat voor dit jaar gepland staat.

Stallone bewandelt met Headshot het voor hem platgetreden pad van de keiharde actiefilm. Vorig jaar was hij naast Bruce Willis en Arnold Schwarzenegger te zien in The Expendables, die hij ook regisseerde. Het vervolg hierop moet volgend jaar te zien zijn.


Sylvester Stallone speelt huurmoordenaar (Foto: Novum)