Koevermans was verrast over basisplaats

Jeffrey

Na maanden als pinchitter te zijn gebruikt mocht Danny Koevermans tegen ADO Den Haag eindelijk weer eens in de basis beginnen bij PSV. "Ik kreeg het drie uur voor de wedstrijd te horen. Ik was verrast", reageert Koevermans tegenover NUsport. Koevermans nam het plekje in de punt over van Marcus Berg die tegen VVV-Venlo en Willem II teleurstelde.

Omdat Jonathan Reis, die ook hoger in de pikorde staat, langdurig geblesseerd is, mocht Koevermans weer eens laten zien wat hij waard was. Hij bekroonde dit niet met een doelpunt.

''Ik probeerde er natuurlijk het beste van te maken, ik wilde het vertrouwen van de trainer terugbetalen. We hadden wel een overwicht, maar dat heeft niet geresulteerd in grote kansen'', aldus Koevermans.

Vijf minuten voor tijd werd hij naar de kant gehaald en kwam Género Zeefuik in 't veld. ''Normaal kom ik er dan in, nu moest ik eruit. Het was niet mijn keuze. De trainer hoopte dat Zeefuik hetzelfde kon doen als tegen Willem II. Maar het balletje viel nu goed voor Verhoek.''