Volgende week vervolg gesprek Van Hanegem en Been

Olga Kroeders

Het eerste gesprek tussen Mario Been en Willem van Hanegem over de toekomst van Feyenoord krijgt volgende week een vervolg. Op verzoek van Been bekijkt Van Hanegem zondag het uitduel met FC Twente kritisch, waarop de twee Feyenoord-iconen opnieuw om de tafel gaan.

"Dat doe ik toch altijd al, dus dat is geen moeite en doe ik graag. Volgende week kunnen we dan wellicht doorpraten", zegt 'De Kromme' op de clubsite van Feyenoord. "Het gaat er vooral om ervoor te zorgen dat de spelers vertrouwen terugkrijgen, want voetballen kunnen ze."

Van Hanegem werd door Been uitgenodigd voor een gesprek, nadat hij de laatste weken flinke kritiek uitte op Feyenoord. Eerder bood hij al zijn hulp aan om de club er bovenop te helpen. De twee spraken vervolgens woensdag uitgebreid met elkaar tijdens een rondje golfen. Been noemde het gesprek 'open, eerlijk en goed'.

"Willem is, net als ik, een voetbaldier en een Feyenoorder in hart en nieren. Het gaat momenteel niet goed en dan is het mooi om te zien dat ook hij ons wil helpen deze lastige periode goed door te komen."


Volgende week vervolg gesprek Van Hanegem en Been (Foto: Novum)