Megabod van Inter op Bale

Jeffrey

Internazionale zou naar verluidt momenteel een bod van 46,5 miljoen euro aan het voorbereiden zijn op Gareth Bale. De topspeler van Tottenham Hotspur moet deze zomer de overstap van Londen naar Milaan maken. The Guardian meldt dit vandaag op haar site.

De pas 21-jarige Bale zou hiermee de jongste voetballer ooit zijn die voor een dergelijk bedrag van club wisselt, ook zou hij de duurste Britse voetballer in de geschiedenis worden. De hoogste transferprijs staat momenteel nog op naam van Rio Ferdinand die Leeds United voor 29 miljoen pond in 2002 voor Manchester United verruilde.

De interesse van de Milanese club kwam na de twee Champions League-wedstrijden afgelopen najaar. In het San Siro van Inter maakte Bale alle goals voor de Engelse club door drie identieke rushes. Het zou uiteindelijk 4-3 voor Inter worden.

Mocht Real Madrid zich in de strijd om Bale gaan mengen kan de prijs nog wel eens flink opgevoerd worden, de Koninklijke heeft volgens betrouwbare bronnen ook een oogje op de Brit. In een eerder stadium heeft de leiding van Tottenham laten weten Bale niet onder de 50 miljoen te verkopen.