Jon Bon Jovi rockt in New Year's Eve

Redactie

Rockster Jon Bon Jovi heeft een rol in de romantische komedie New Year's Eve te pakken. Ook Saturday Night Live-acteur Seth Meyers is toegevoegd aan de cast, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite The Hollywood Reporter.

In dit vervolg op de vorig jaar verschenen kaskraker Valentine's Day worden de liefdes en levens van verschillende personages gevolgd tijdens de feestdagen. Bon Jovi speelt een rol die hem op het lijf is geschreven: die van rockster. Hij heeft zijn vriendin Halle Berry, een cateraar, gedumpt maar komt haar tijdens Oud en Nieuw weer tegen op een feestje.

Behalve Berry, Bon Jovi en Meyers spelen ook Robert De Niro, Michelle Pfeiffer, Hilary Swank, Ashton Kutcher en Jessica Biel rollen in de film. Valentine's Day-regisseur Garry Marshall neemt ook deze keer de regie voor zijn rekening. New Year's Eve wordt eind dit jaar in de bioscopen verwacht.

De laatste keer dat Bon Jovi in een film speelde was in National Lampoon's Pucked, uit 2006. Hij was ook te zien in series als Ally McBeal en Sex and the City.


Jon Bon Jovi (Foto: Novum)