'Liverpool heeft geld beschikbaar voor versterkingen'

Olga Kroeders

Liverpool gaat een dramatische periode door. De clubleiding heeft trainer Kenny Dalglish te kennen gegeven dat hij de selectie mag gaan versterken.

Liverpool zal zich op de transfermarkt gaan roeren. Dat lijkt slechts een kwestie van tijd wil de selectie zich deze maand op enkele plaatsen versterken. De clubleiding heeft interim-trainer Kenny Dalglish laten weten dat er geld beschikbaar is om versterkingen aan te kopen in januari.

"Ik zou teleurgesteld zijn als we geen verbetering constateren. We hebben enkele spelers op het oog en we hopen dat de onderhandelingen succesvol verlopen", laat voorzitter Tom Werner weten in de Engelse media. "Ik verwacht vooruitgang. We hebben het geld voor versterkingen, ons team moet jonger worden."

Ajax-aanvaller Luis Suárez wordt veelvuldig in verband gebracht met een overgan naar Liverpool. Dalglish wil daar echter niet specifiek iets over kwijt. "We gaan geen namen geven of praten over geld", zei de 59-jarige trainer. "We willen mensen niet misleiden, maar we moeten ons werk goed doen op een manier waar we vanaf het moment dat ik de club ken mee bezig zijn, dat is met privacy."