'Mourinho overweegt op te stappen bij Real Madrid'

Jeffrey

José Mourinho zou Real Madrid in de komende zomer zomaar eens kunnen verlaten. Volgens Spaanse media is de oefenmeester alle kritiek op zijn gedrag spuugzat.

Mourinho is sinds zijn komst medio 2010 bij Real iedere dag onderwerp van gesprek in Spanje. Hij werd al meerdere keren gestraft door de voetbalbond (EFE) en heeft daar nu de maag van vol, zo wordt gemeld in Spanje. AS schrijft dat Mourinho bovendien op zijn ziel is getrapt door het uitblijven van een vervanger voor de langdurig absente Gonzalo Higuain.

Daardoor leeft Mourinho op gespannen voet met algemeen directeur Jorge Valdano, die volgens de Portugees niet daadkrachtig genoeg zou zijn. Mourinho is van mening dat binnen Real niet het klimaat heerst dat vereist is voor succes, zoals dat wel bij Internazionale het geval was.

Mocht Mourinho besluiten op te stappen als trainer van Real Madrid, dan zal de beste trainer van 2010 wellicht niet lang werkloos thuis zitten. Onder meer Manchester City aast al langer op de diensten van de voormalig trainer van FC Porto en Chelsea.