Bikinimodellen in 3D op PlayStation 3

Redactie

Meisjes in bikini zijn volgende maand in 3D te bekijken op de PlayStation 3. Hiermee lijkt Sony een nieuwe manier te hebben gevonden om klanten aan zich te binden. Voor 7,99 dollar kunnen Amerikaanse PlayStation 3-bezitters een digitale 3D-versie van de februari-editie van het Amerikaanse blad Sports Illustrated kopen. Het is niet waarschijnlijk dat Sports Illustrated het digitale blad ook in Europa gaat verkopen.

"Bikini's in 3D hebben veel potentieel en op deze manier kunnen we fans een nieuw perspectief bieden", zei Mark Ford, bestuursvoorzitter van Sports Illustrated. Het blad brengt elk jaar een badpak-editie op de markt en maakt hierbij steeds vaker gebruik van multimediale toepassingen. Zo is er ook een applicatie voor de iPhone en kunnen er filmpjes online bekeken worden.

Sony wil het gebruik van 3D-beelden op de PlayStation 3 stimuleren. Niet alleen spellen maar ook films zijn in 3D te bekijken op de spelcomputer. Hierbij moet de gebruiker wel in het bezit zijn van een 3D-televisie. Films als bioscoophit Avatar zijn in de huiskamer in 3D te bekijken en sinds december is er ook een 3D-seksfilm met de release van Erotek Dimensions 3D. Daarnaast worden ook steeds meer games voorzien van 3D-beelden. Onder andere het racespel Gran Turismo 5 en het dit jaar te verschijnen schietspel Killzone 3 ondersteunen 3D.


(Foto: Novum)