Verdien bonuspunten voor de kerstprijsvraag

wc-eend

De grote kerstprijsvraag is weer bezig en mensen zijn druk bezig met het binnenhalen van punten. Dit doe je door de normale vragen te beantwoorden, opdrachten te voltooien of logo's te raden. Enkel vanavond kun je twee bonuspunten binnenhalen door de onderstaande opdracht vóór 22:00 uur te doen.

Zoek een leuk recent Engelstalig nieuwsbericht, herschrijf dit bericht in goed Nederlands en plaats het in de submit vóór 22:00 uur vanavond. Let op, enkel de vijf beste berichten worden beloond met twee bonuspunten! Let op dat je submit niet al geplaatst is op de site voordat je hem instuurt en zorg voor een goede bronvermelding bij je bericht! En natuurlijk mag het bericht niet van een andere website geplukt worden of daar ook geplaatst worden.

De deadline voor deze opdracht is 22:00 vanavond. Submits kan je hier insturen.

Ik wens jullie veel succes en zal met spanning de submits afwachten.

[Update] Het eerste bericht met twee punten staat al online: 'Robin in Batman: Arkham City' en vanaf 22:00 zal er elk half uur één bericht online komen dat twee punten verdiend heeft. Na het vijfde bericht, dat rond 23:30 geplaatst zal worden zal elke submit die geleverd is en geplaatst wordt één punt verdienen.

Alle deelnemers hartstikke bedankt en veel succes in de Kerstprijsvraag.