Schaapjes tellen in Catherine

Pheno

Er is wat meer bekend over Catherine, het licht erotische spel van Atlus. In het spel worden jonge mannen dood gevonden in hun bed, en door middel van filmpjes wordt het verhaal uit de doeken gedaan, maar wat nu de bedoeling van het spel zelf is, was tot voor kort onbekend.

De actie zal zich in de nachtmerries van Vincent, het hoofdpersonage afspelen. Vincent zal in zijn slaap allerlei puzzels moeten oplossen om de nacht te overleven. Omdat het zich in de droomwereld afspeelt kan er van alles gebeuren, dus bereid je maar vast voor op een goed gesprek met schapen en het betere klauterwerk om elke nacht weer binnen de gestelde tijd bij de uitgang van je droom te komen. Natuurlijk zullen de puzzels vol met vallen zitten en zul je last hebben van wezens die je niet uit je droom willen helpen. De screenshots spreken voor zich, er gebeuren rare dingen in de dromen van Vincent.

CatherineCatherine

CatherineCatherine

CatherineCatherine

CatherineCatherine

CatherineCatherine

CatherineCatherine

Catherine

Daarnaast komt er nog een soundtrack en boekje met allerlei conceptart bij de special editie van dit spel. Catherine komt uit op 17 februari in Japan voor PlayStation 3 en Xbox 360. Of het spel vertaald en uitgebracht wordt in Amerika en Europa is nog onbekend.

Catherine