Einde van StarCraft II: Heart of the Swarm uitgelekt

Inge (tombolafan)

Kotaku heeft erg vroeg de hand weten te leggen op een video waarop kennelijk het einde van StarCraft II: Heart of the Swarm staat. Hoe vroeg? Gezien het feit dat het spel, geproduceerd door Blizzard, pas over minstens een jaar uit zou komen veel te vroeg...

En kennelijk vond Activision Games Inc . dat ook, aangezien ze de video al van YouTube hebben laten verwijderen. In de video zijn beelden te zien die af en toe afgewisseld werden met nog niet complete storyboard-beelden. Naast deze duidelijke aanwijzing dat het daadwerkelijk om een uitgelekte video ging en niet om "zomaar een video op internet gevonden", is in het filmpje ook het watermerk van The Third Floor, dat eerder ook meewerkte aan StarCraft II: Wings of Liberty, te zien.

Blizzard heeft de standaard zin "Blizzard Entertainment does not comment on rumors or speculation" van stal gehaald als reactie op het bericht, maar de (succesvolle) pogingen om de video van internet te laten verwijderen spreken voor zich... Zie hier de video die (nog) op internet te vinden is, voor zolang het duurt. Het mag voor zich spreken dat het een spoiler bevat, dus denk goed na of je het wilt zien.