'Verbind games tijdens Games For The Holidays op XBLA'

Vis1980

Eind december start Microsoft een bijzondere actie op Xbox Live Arcade, genaamd Games For The Holidays. Tijdens deze actie worden er drie XBLA-games uitgebracht: Raskulls, World of Keflings en ilomilo. Koop je ze alle drie, dan 'smelten' deze games samen. Dat hebben de makers van World of Keflings gezegd in een gesprek met Kotaku.

"Je kunt dan bijvoorbeeld huizen bouwen in World of Keflings voor de personages van Raskulls en ilomilo. Zo wonen en leven die personages uit die games in World of Keflings. In Raskulls kun je ervoor kiezen om het spel te spelen als een Kefling en in ilomilo krijgen Ilo en Milo een Kefling-kostuum", aldus de makers van World of Keflings.

World of Keflings komt 22 december uit op Xbox Live Arcade en daarmee zal Games For The Holidays van start gaan. Raskulls zal te downloaden zijn vanaf 29 december en ilomilo verschijnt op 5 januari. Volgens Kotaku kan je Raskulls en ilomilo al op 22 december downloaden vanuit het menu van World of Keflings. Deze spellen kosten overigens 800 Microsoft Points per stuk.