Lennon: "Fijn om weer te scoren na het blessureleed"

Niels (DerMeister)

Aaron Lennon was zondagavond de dolgelukkige matchwinner voor Tottenham Hotspur tegen Liverpool (2-1). De Engels international maakte zijn eerste doelpunt in bijna een jaar tijd.

Nadat Liverpool-verdediger Martin Skrtel aan beide kanten had gescoord, besliste Lennon het duel in de extra tijd. "Ik had nog vaker kunnen scoren. Maar na het blessureleed is dit een mooi moment om weer tot scoren te komen", zei Lennon tegen Skysports.

Jermain Defoe had eerder in de wedstrijd een strafschop gemist. "Dat was erg jammer. Iedereen hoopte dat hij zou scoren bij zijn comeback. Hij is er een tijd uit geweest. Maar ik denk dat hij mij dankbaar is dat ik alsnog gescoord heb", besluit de vleugelspeler.

Aanvoerder William Gallas was ook gelukkig met de zege. "Het was een zware wedstrijd. Aaron speelde goed en scoorde een belangrijk doelpunt. We hebben hard gevochten voor de overwinning. Het is niet makkelijk om Liverpool te bestrijden als je drie dagen hiervoor in de Champions League speelt. We hebben vandaag opnieuw laten zien waartoe we in staat zijn", aldus Gallas.