Liverpool mogelijk lange tijd zonder Carragher

Niels (DerMeister)

Liverpool-verdediger Jamie Carragher is niet ongeschonden uit de strijd gekomen bij het verlies tegen Tottenham Hotspur. De routinier raakte zondagmiddag geblesseerd op White Hart Lane (2-1 verlies).

Het vermoeden bestaat dat Carragher zijn schouder heeft ontwricht. Trainer Roy Hodgson vreest de verdediger lange tijd te moeten missen. Het clubicoon van The Reds wordt maandag verder onderzocht.

"Ik weet nog niet precies hoe lang Jamie uitgeschakeld is. Maar ik denk dat het wel enige tijd kan duren voor hij terug is. Het is een serieuze blessure", zei Hodgson op de clubsite van Liverpool. "Dit is een enorme tegenvaller. We zitten al niet ruim in de verdedigers door de blessure van Daniel Agger."

Carragher werd tegen Tottenham Hotspur vervangen door de Griek Sotirios Kyrgiakos. Het wegvallen van de ervaren mandekker is de tweede grote klap voor Liverpool. Eerder raakte ook Steven Gerrard geblesseerd. "We moeten het nu best lang zonder Jamie en Steven doen. Zij zijn twee echte jongens van de club. Erg teleurstellend."