Ronaldo over El Clįsico: "Ik heb er een goed gevoel bij"

Olga Kroeders

FC Barcelona-aanvoerder Carles Puyol denkt dat het treffen met Real Madrid alle kanten op kan gaan. Cristiano Ronaldo denkt van niet.

Volgens de Portugese sterspeler van De Koninklijke heeft zijn ploeg een doorslaggevende factor die voor een zege in Camp Nou kan zorgen. Cristiano Ronaldo denkt dat Los Blancos kan winnen, als het gehele team de verantwoordelijkheid draagt voor het spel.

"Ik ervaar niet meer druk dan mijn ploeggenoten, het hele team is verantwoordelijk voor het resultaat", aldus de Portugees tijdens een persconferentie. "We zullen er alles aan doen om de wedstrijd te winnen. We zijn ons bewust van het belang van deze wedstrijd en we gaan op een optimistische wijze op zoek naar de winst."

"Ik maak deel uit van een elftal waarin iedereen dezelfde ideëen en doelen als ik heb. We zijn altijd op zoek naar meer. We hebben nog geen enkele wedstrijd verloren en voor ons zelfvertrouwen is het belangrijk dat we die reeks voort weten te zetten. Ik heb er een goed gevoel bij", zo meldt de 25-jarige Portugees.