Sony twijfelt aan Move-nauwkeurigheid

wc-eend

Sony heeft aangegeven dat ze de nauwkeurigheid van de PlayStation Move kunnen verbeteren met een aantal firmware-updates. Sony twijfelt alleen om dit te doen, want ze weten nog niet zeker of het echt nodig is of dat het nog even kan wachten omdat de spellen de nauwkeurigheid van de Move nog niet volledig gebruiken. Ontwikkelaars hebben in ieder geval nog niet bij Sony aangeklopt voor updates.

Sony geeft wel aan wat andere probleempjes van de ontwikkelaars te hebben ontvangen maar dat ligt niet aan de nauwkeurigheid. Zo'n 60 procent van de mensen die een Move kochten, heeft ook een Wii en Sony is dan ook zeker van plan om de nauwkeurigheid in de toekomst te gaan verbeteren.

Omdat ontwikkelaars nog gewend zijn voor de normale controller te ontwikkelen, zal er in de toekomst een nauwkeurigere besturing nodig zijn voor de personages op het scherm. Daarnaast zal er meer geëxperimenteerd worden met verschillende gebruikers-interfaces in spellen en dergelijke. Wat vinden jullie FOK!-bezoekers met een Move? Moet het systeem nog nauwkeuriger worden?

Move