Ribéry niet blij met Van Gaal

Niels (DerMeister)

Franck Ribéry is op dit moment niet blij met zijn trainer Louis van Gaal. Vorige week kreeg de Franse aanvaller felle kritiek van de trainer van Bayern München en sindsdien is de relatie tussen beiden ernstig verstoord.

Volgens Van Gaal liet Ribéry een zwakke indruk achter in het oefenduel met Unterhaching:  "Hij heeft niets laten zien. Het is een schande. Ik organiseer dat soort wedstrijden heus niet voor mezelf."

De 27-jarige Fransman reageerde in Bild op de uitspraken van zijn trainer: "Ik was zeer teleurgesteld dat Van Gaal zich in de pers zich op die wijze over mij uitliet. Hij had het beter tegen mij kunnen zeggen. Ik had graag meer contact met hem, zodat er meer respect kan ontstaan tussen ons"

Het plezier bij Bayern München raakt op bij Ribéry. "Ik kan niet zeggen dat ik veel plezier met Van Gaal heb of dat ik een bijzondere band met hem heb. Ik doe mijn werk en hij het zijne. Ik doe mijn uiterste best voor Bayern, maar als de trainer zich dan zo over mij uitlaat wordt het moeilijk", aldus de Frans international.