Dolph Lundgren gaat in Dungeon Siege spelen

Kn0x

Het is al langer bekend dat er een vervolg zal komen op het epische In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale. De sequel onder leiding van Uwe Boll stond al een tijdje op de planning maar nu is er bekend geworden wie de hoofdrol zal spelen. Niemand minder dan Dolph Lundgren zal zijn gezicht laten zien.

De verfilming van de Dungeon Siege reeks kreeg staande ovaties en hele mensenhordes stonden in rijen voor de bioscopen om de visie van Uwe Boll te mogen aanschouwen. Op grote filmsites scoorde de film hoge ogen door een eindpunt te krijgen van een 3.8. Dat smaakte vast naar meer voor Uwe Boll want hij is reeds een poos bezig met het vervolg. B-acteur en jaren-80-geweldenaar Dolph Lundgren heeft in een interview bekend gemaakt dat hij een rol zal spelen in deze verfilming. Het is vooral mooi om te zien hoeveel diepgang hij verwacht in zijn karakter.

"[I play] an ex-middle ages war veteran who gets f*cked up but he gets pulled into some sort of medieval power struggle, kind of gets a bit of a redemption for all his pains in service."

Wij kunnen niet wachten om te zien hoe deze samenwerking zal verlopen.

lundgren dungeon siege