Deus Ex: Human Revolution toont dodelijke actie

wc-eend

De tweede trailer van Deus Ex: Human Revolution is online en bevat gameplay uit een niet eerder getoond level. We zien Adam Jensen infiltreren in een gebouw en gebruikt daarvoor stealth en een hoop actie. We zien verschillede wapens, close combat moves en augmentaties die Jensen kan gebruiken.

Naast de trailer heeft Square Enix ook een Q&A vrijgegeven met de ontwikkelaars. De keuzes die je zal maken in het spel zullen niet altijd even duidelijk aanwezig zijn en het ligt er ook gewoon aan hoe je handelt in bepaalde situaties. Daarnaast zal het ook mogelijk worden om weer dingen zoals boeken te lezen, er zullen dit keer geen pinautomaten aanwezig zijn vanwege tijdsgebrek.

Augmentaties zullen permanent zijn, je kan ze niet zomaar verwisselen wanneer je dat wilt. Het genezen van de speler zal langzamer gaan dan in de meeste games, je zal wel gaan regeneren maar mocht je echt in de problemen zitten dan kan je bruikbare items gebruiken. Het zal mogelijk worden om je wapen te holsteren en dat zal ook effect hebben met wie je praat.

Deus Ex: Human Revolution komt 8 maart 2011 uit voor de PC, Xbox 360 en PS3. Bekijk hieronder de trailer en hier de volledige Q&A.