Hiddink ziet einde naderen

Jeffrey

Guus Hiddink komt komende week met Turkije vriendschappelijk tegen het Nederlands Elftal. Na zijn periode in Turkije zullen er niet veel nieuwe klussen volgen.

"Het is duidelijk: een boek als dit is onherroepelijk een voorbode van een naderend einde", aldus Hiddink in De Telegraaf. "Er zullen niet nog vijf of zes hoofdstukken bij komen. Hoeft ook niet voor mij."

"Een keerzijde is er ook geweest aan het voetbal", vervolgt Hiddink. "Er is een tijd geweest, dat het voetbal me zo opslokte, dat ik bijvoorbeeld de relatie met mijn vijf broers min of meer verwaarloosde. Alles wat met voetbal te maken had, vond ik mooi en belangrijk. Voor andere dingen had ik te weinig tijd. Ongemerkt ga je in een koker leven, maar je merkt dat met het ouder worden zo'n relatie weer wordt verdiept."

Over belangstelling heeft Hiddink niet te klagen. "Aanbiedingen krijg ik nog volop. Afgelopen zomer nog informeerden Manchester City en Liverpool, maar op mijn leeftijd wil ik niet meer drie jaar lang zeven dagen per week met een club bezig zijn."