Griezelen met Tomb of Zojir

Uitgever Iceberg Interactive heeft laten weten in een persbericht, dat het derde deel van de 'Last Half of Darkness' serie onderweg is naar Europa. Het derde deel heet Tomb of Zojir is gemaakt door ontwikkelaar WRF Studios en belooft net zo mysterieus te worden als de vorige delen van de serie.

Tomb of Zojir is net als zijn voorgangers een 'point-and-click' avontuur en zal zich afspelen op het mysterieuze Isle Of Dead, waar de legendes gaan over grote schatten in de verborgen tempel van keizer Zojir. Voordat de keizer stierf had hij zijn magiërs gevraagd om 'bloodstones'te plaatsen bij zijn schatten ter beveiliging, maar na een mislukte poging lagen ze verspreid over het hele eiland en rust er een vloek op het eiland die lokale bevolking terroriseert.

Senior Development Manager Raymond Snippe van Iceberg Interactive is zeer te spreken over de game en samenwerking met WRF Studios. Hij zei: "We are delighted to work with WRF Studios to bring the Last Half of Darkness: Tomb of Zojir to European retail. Tomb of Zojir is truly an atmospheric and dark journey that will thrill fans of point-and-click adventures and will make them jump from their seats. In other words, a perfect addition to the Iceberg games portfolio."

Last Half of Darkness: Tomb of Zojir zal op 10 december 2010 in 'Engels sprekend' Europa verkrijgbaar zijn voor de PC, hoe lang eventuele vertalingen gaan duren is nog niet bekend.

TOZ