Heracles houdt Vejinovic buiten selectie

Niels (DerMeister)

Trainer Peter Bosz heeft de middenvelder Marko Vejinovic uit de selectie gezet vanwege mysterieuze maag- en darmklachten.

Vejinovic ondergaat op dit moment verschillende onderzoeken. "Marko kreeg steeds na twintig of dertig minuten in de wedstrijd last van steken in de maagstreek. Omdat de klachten weken achtereen aanhielden, laten we hem vooralsnog bij de wedstrijden buiten de selectie", aldus Bosz tegenover Voetbal International.

"Voetballen heeft zo geen zin. Een specialist moet nu de herkomst van de problemen achterhalen. Pas daarna kunnen we een behandeltraject opstarten." Voor Heracles is er ook goed nieuws te melden. Alexander Bannink heeft inmiddels de training weer hervat. De middenvelder kampte met een teenkwetsuur.

Ook Ellery Cairo is op de goede weg. De routinier moest om wedstrijdfit te worden een intensief trainingsprogramma ondergaan. De aanvaller is hier haast klaar mee. In het afgelopen competitieduel met SC Heerenveen (3-2 verlies) maakte hij in de slotfase zijn debuut voor Heracles.