[Update] Geheime CoD: Black Ops mode onthuld

wc-eend

Al een poosje komen er steeds meer gelekte filmpjes van de aankomende Call of Duty: Black Ops-game uit via YouTube en nu zijn er weer twee. Alleen laten de twee filmpjes nu waarschijnlijk de al eerder genoemde Dead Ops Arcade-mode zien, een top-down arcade shooter die vrijgespeeld kan worden.

De mode is top-down en laat ons zombies dood schieten in rondes. Je gebruikt de linker analoge stick om te bewegen en de rechter om te schieten. Co-op is ook een optie in deze mode. Op de lijst met achievements voor het spel wordt de Dead Ops-mode ook al genoemd en ook een achievement over een speed boost en 20-kills.

Nu lijkt er in het eerste filmpje naast alle andere power-ups ook een speed boost te zitten. Activision heeft nog niet aangegeven of deze mode bij het spel hoort dus kijk en oordeel hieronder zelf. CoD: Black Ops komt over precies een week uit voor de Xbox 360, PS3, PC, Wii en de DS.

[update] Helaas worden alle filmpjes verwijderd, wij danken iedergeval J.Clarkson voor zijn oplettendheid en mocht je een filmpje vinden van de mode gooi hem in een reactie onder dit bericht.