In de toekomst co-op mogelijkheid in Assassin's Creed

Inge (tombolafan)

Patrick Plourde, game director van Assassin's Creed: Brotherhood, heeft bekend gemaakt dat hij "ooit" een co-op variant wil in de Assassin's Creed-serie. In de dit jaar uitgebrachte Assassin's Creed: Brotherhood, het vervolg op Assassin's Creed II, is het al mogelijk om in een multiplayer-modus te spelen, maar co-op is iets waar "zeker" naar gekeken gaat worden in de toekomst.

"Ik denk dat er uiteindelijk wel co-op zal komen binnen dit concept," aldus Plourde. "Voor deze versie hebben we ons vooral gericht op de multiplayer mogelijkheid, co-op zal een grote uitdaging worden. Het spel moet dan vanaf de fundering weer opgebouwd worden, dat zal jaren duren voor het naar tevredenheid werkt."

"Met het uitbrengen van Brotherhood breiden we het merk uit. Daarnaast zijn we zelfverzekerd genoeg om te geloven dat we sommige ideeën kunnen bewaren voor later, dat we succesvol genoeg zijn om het op dit moment hierbij te laten."

Assassin's Creed: Brotherhood wordt op 19 november uitgebracht voor de PlayStation 3 en Xbox 360, de PC-versie wordt in de lente van 2011 verwacht.