Castaignos: "Doelpunt doet me wel goed"

Olga Kroeders

Het doelpunt van Luc Castaignos was voor Feyenoord niet voldoende om de zevende competitienederlaag van het seizoen te voorkomen.

Feyenoord ging vanmiddag onderuit bij AZ (2-1). Castaignos maakte de aansluitingstreffer in Alkmaar, maar de Rotterdammers wisten geen gelijkspel uit het vuur te slepen. Castaignos was gelukkig met zijn treffer. "Het doet me wel goed om een doelpunt te maken, maar het liefst had ik gewonnen hier", verklaarde spits tegenover de NOS.

"Als ik dan niet had gescoord, was ik ook blij. We hadden nog een paar kansen, maar aan de andere kant had AZ ook een paar mogelijkheden. In de eerste helft komen we 1-0 achter door een vrije trap, dat doelpunt van hen verwijt ik mijzelf wel", vervolgt Castaignos, die Brett Holman zag de openingstreffer zag maken.

"Mijn directe tegenstander komt voor mij en tikt hem erin. Eigenlijk was dat onnodig, want 0-0 was wel een eerlijke stand geweest in de rust." Castaignos blijft ondanks de zevende nederlaag van het seizoen vertrouwen houden in de huidige spelersgroep. "We hebben een goede ploeg, veel talent en ik denk dat het zeker goed gaat komen."