Wijnaldum is niet bezig met vertrek

Sjors (Sj0rSz)

Georginio Wijnaldum is pas 19 jaar, maar is één van de belangrijkste speler binnen de selectie van Feyenoord. De Rotterdammers staan momenteel op de vijftiende plaats, waardoor de druk op de ploeg van trainer Mario Been erg groot is.

Afgelopen week won Feyenoord de cruciale wedstrijd tegen VVV-Venlo met 3-0 en spoelde zodoende de wrange nasmaak na het verlies tegen PSV (10-0) weg. Wijaldum scoorde in het duel tegen de Limburgers twee keer. "Het was wraak voor zondag," aldus de jonge speler. "Maar een 10-0 nederlaag poets je niet in één duel weg, daar is een langere periode voor nodig.

Technisch directeur Leo Beenhakker heeft inmiddels laten weten de contract met de talenten te willen verlengen. Ook Wijnaldum behoort tot dit gezelschap. "Ik ben niet bezig met andere clubs of een vertrek," ging Wijnaldum verder. De jongeling speelde tot op heden al 88 competitiewedstrijden voor Feyenoord en trof daarin dertien keer doel. "Het gaat nu om de club. We hebben punten nodig en het zou egoïstisch zijn om aan een vertrek te denken."

"Ik hoor of lees de kritiek ook. De jonge spelers zouden toch niet zo goed zijn als werd verondersteld. Ik maak mij daar niet druk om. Ik weet dat ik kan voetballen. En ik ontwikkel me ook nog steeds, doe alles om beter te worden."