Win een abonnement op het nieuwe blad USA Sports!

Olga Kroeders

Vanaf eind november hebben de fans van Amerikaanse sporten in ons land een eigen platform. Op de Amerikaanse feestdag Thanksgiving Day (25 november) wordt het nieuwe tijdschrift USA Sports gelanceerd.

In USA Sports zal je alles kunnen vinden over honkbal, basketbal, ijshockey en American football. In de tweemaandelijkse glossy zullen niet alleen de Amerikaanse competities (MLB, NBA, NHL en NFL) in de gaten worden gehouden, maar worden ook de Amerikaanse sporten in Nederland onder de loep genomen. Hiervoor werkt het blad nauw samen met de Nederlandse sportbonden. De lezers kunnen bijdragen verwachten van onder anderen auteur Jeroen van den Berk en tv-commentator Ronald van Dam. Daarnaast zal honkbalicoon Robert Eenhoorn een column voor USA Sports schrijven.

USA Sports magazine is een uitgave van De Bruijn Media en Pandæmonium PR & Media Relations. De Bruijn Media is ook de uitgever van het maandblad ELF Voetbal. Voor meer informatie over USA Sports en abonnementen zie de website van USA sports .

FOK! mag tien abonnementen van een half jaar weggeven.(Deze worden automatisch stopgezet) Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: Hoe heet de wedstrijd in de National Football League tussen de winnaars van de American Football Conference (AFC) en de National Football Conference?

Het antwoord kan je hier invullen. Meedoen kan tot vrijdag 4 november 20:00 uur.